Nejnovější recenze ze sekce Mapy a průvodci
Dcera je spokojená jak s velikostí podložky,tak s motivem rozložení světadílů vč.států, řek,větších měst ....
Krásně zpracovaná kniha, pevná vazba. Nádherné fotografie Prahy se zajímavým popisem.
LINGEA CZ-Polsko-inspirace na cesty-3.vydání
Přidáno: 24. července 2024
(naposledy upraveno 24. července 2024)
Zakoupeno v MegaKnihy.cz
- Prehlednost
- Nadherna a poucna publikace
supr kapesní průvodce do kapsy i s mapou, stručné a informace o trasách a pěkné výstižné fotografie
- Oceňuji nový nezávislý průvodce Polským přímořím. Pomohl nám prozkoumat pěkná místa a dozvědět se mnoho zajímavostí o místních pamětihodnostech.
- v průvodci chybějí mapy, to orientaci komplikuje
This map is really nice. Clear and easy to use and many rozhelne to visit. Nice big map.
- Další zajímavá místa v ČR , doporučuji
Dověděla jsem se dost co jsem ještě neznala !
- Přehledné informace, i graficky zdařilé. Líbí se nám, máme celou sbírku 38 dílů plus další drobnější publikace této řady
- skutečně praktický průvodce pro ty, co rádi chodí přírodou
KČT 22 - Krkonoše
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 18. července 2024)
Zakoupeno v Knihy Dobrovský
dříve velká jednostranná mapa je na menším formátu a rozdělená na dvě strany
mapa Astypalea
Přidáno: 17. července 2024
(naposledy upraveno 17. července 2024)
Zakoupeno v Knihynahory
Mapa je poměrně stará, ale vzhledem k tomu, že jsem na internetu v Česku niic jiného pro Astypaleu nenašel, tak jsem si ji koupil. Obával jsem se nedostupnosti na místě (Astypalea je malinká a má jen asi 1,5 tisíců obyvatel), ale byly tam k dispozici lepší produkty.
Zajímavá a popisná kniha.
Pro naši 14denní dovolenou zcela dostačuje
- Dobré zpracování
- Hezký dizajn
- Krásně svítí
Velmi akceptovatelná cena.
Díky měřítku (1:50 tis.) pokrývá velkou oblast
V ceně možnost stáhnout digitální podobu - pak je možnost si některé detaily, které na papírové nejsou kvůli měřítku snadno odlišitelné, přiblížit
- s koupí papírové mapy nezískáte i digitální podobu oblasti (vs. mapy Kompass, kde ano)
detailní mapa, snad čitelný terén
- Pěkná kniha
Obsahově perfektně zpracováno, kvalitní tisk.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »